Театри Дніпропетровщини запрошують дітлахів на новорічну програму

Театри Дніпропетровщини запрошують дітлахів на новорічну програму

Інтерактивні ігри біля ялинки, спілкування з улюбленими героями, концерти, лялькові вистави та музичні казки. Таку новорічну програму для малечі підготували на Дніпропетровщині. Артисти вже запрошують відвідувачів. Про це розповіли в обласній військовій адміністрації.

«Попри війну творчі колективи Дніпропетровщини підготували вистави для маленьких глядачів. Дарують відчуття новорічного дива усім відомими казками та прем’єрами нових чудових творів. Усі концерти проходять з дотриманням правил безпеки», – зазначила заступник голови Дніпропетровської ОВА Ольга Горб.

Новорічна програма триватиме до 8 січня 2023 року. Перед початком вистави дітлахи можуть поспілкуватися з казковими персонажами та погратися біля ялинки.

Дніпропетровський академічний театр опери та балету чекає на відвідувачів з мюзиклами, балетами та двома прем’єрами: чарівною казкою «Снігова Королева» та концертом «Щедрик».

Запрошує малечу і їхніх батьків Дніпровський академічний театр драми та комедії. Підготував інтерактивну казку «Пригоди Геймерів» та новорічне святкове шоу «Красуня та Чудовисько».

У Дніпровському академічному обласному українському молодіжному театрі радують глядачів пластичними та музичними ляльковими виставами. Запрошують на прем’єру казок

«Маленький Мук», «Як стати справжнім бегемотом» та вистави «Неймовірна Арктика».

Вистави «Хто подолає Дракона», «Попелюшка» та «Чарівний черевичок Попелюшки» можна подивитися у Дніпровському національному академічному українському музично-драматичному театрі ім. Т.Г. Шевченка.