Більш ніж 80% витрат на заміну адресних табличок у Кам’янському візьмуть на себе меценати

Більш ніж 80% витрат на заміну адресних табличок у Кам’янському візьмуть на себе меценати

В Кам’янському до квітня 2023 року на багатоквартирні будинки комунальної власності планують встановити адресні таблички та вказівники з новими назвами вулиць та з тими, що не були перейменовані, а просто демонтовані у зв’язку з воєнним часом. Про це повідомила пресслужба міськвиконкому.

Як йдеться у повідомленні, з початком повномасштабної війни в Україні з метою дезорієнтувати ворога з будинків Кам’янського були демонтовані всі адресні таблички. Влітку також відбулося перейменування майже 200 вулиць, назви яких були пов’язані з державою агресором та/або її союзниками.

Як повідомив директор департаменту ЖКГ Дмитро Губський, всі таблички та вказівники з новими назвами та з тими, що не змінювались, мають встановити на багатоквартирні будинки комунальної власності до квітня 2023 року.

«Загальна вартість робіт по заміні табличок  – 600 тисяч гривень. При цьому витрати з міського бюджету становитимуть 99 тисяч гривень, через те, що всі інші витрати в розмірі 500 тисяч гривень візьмуть на себе меценати», – зазначив директор департаменту ЖКГ.