На Дніпропетровщині лунає тривога, ворожі ракети у повітряному просторі України

На Дніпропетровщині лунає тривога, ворожі ракети у повітряному просторі України

В цей час на Дніпропетровщині зберігається загроза ракетного удару. Ворожі ракети вже у повітряному просторі України. Вчора пізно ввечері підрозділами повітряного командування «Схід» в області було збито 5 ворожих безпілотників. Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.У Кам’янському, за інформацією мера Андрія Білоусова, Кам’янському за минулу добу надзвичайних подій не зафіксовано. У зв’язку з ракетною атакою зранку енергетиками відключена вся лівобережна частина міста.

За словами Лукашука, на Дніпропетровщині застосовуються екстрені відключення світла через загрозу ракетних ударів. Голова облради також просить не викладати в соцмережі роботу протиповітряної оборони.

«Вчора пізно ввечері підрозділами повітряного командування «Схід» в області було збито 5 ворожих БпЛА. Наслідки атаки по промисловому підприємству встановлюються.

Щодо артилерійських обстрілів – у громадах минулося без ворожих ударів», – написав голова облради.

Як повідомив у своєму ранковому зверненні у четвер, 26 січня, міський голова Кам’янського Андрій Білоусов, у місті за минулу добу надзвичайних подій не зафіксовано. У зв’язку з загрозою ворожої ракетної атаки станом на ранок енергетиками превентивно відключена вся лівобережна частина міста. Котельня теж без електроенергії. Про подальшу ситуацію буде повідомлено згодом.