Театр  ім. Лесі Українки у Кам’янському запрошує на прем’єру детективу «Мишоловка»

Театр  ім. Лесі Українки у Кам’янському запрошує на прем’єру детективу «Мишоловка»

Які вистави зможуть подивитися поціновувачі театрального мистецтва у Кам’янському музично-драматичному театрі ім. Лесі Українки з 9 по 12 березня.

Кам’янський театр ім. Лесі Українки у найближчий театральний вікенд запрошує глядачів на прем’єру детектива «Мишоловка» у постановці заслуженого діяча мистецтв України Сергія Чулкова. Про це повідомили у пресслужбі театру.

Любителів комедій театр порадує виставою «Обережно, жінки!», шанувальники української музики зможуть насолодитися найкращими творами відомих українських композиторів у концертній виставі «Українська рапсодія», а діти будуть у захваті від музичної казки «Білосніжка та сім гномів» за мотивами творів братів Грімм.

НОВА СЦЕНА, КАМЕРНА ЗАЛА (вул. М. Лисенка, 24)

9 березня, 18:00 – «УКРАЇНСЬКА РАПСОДІЯ», концерт поширеного складу камерного оркестру під керуванням зас. артиста України Олександра Володіна.

В програмі – духовна музика митців XVIII століття Дмитра Бортнянського і Максима Березовського, твори засновника української національної музики  Миколи Лисенка, популярні композиції Рейнгольда Глієра, Мирослава Скорика, Ігоря Шамо, Платона  Майбороди.

 12 березня, 16:00 – «ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!», комедія на 2 дії.

Театр  ім. Лесі Українки у Кам'янському запрошує на прем’єру детективу «Мишоловка» - ФОТО

Головний герой, французький художник Серж Дюбуа, кохає одразу трьох жінок. Кожна має свій неповторний характер, вони всі є для нього жіночим ідеалом. Але що робити жінкам у цій ситуації? Особливо коли вони дізнаються, що серце їх коханого не належить їм повністю.

 ОСНОВНА СЦЕНА (пл. 250-річчя міста, 2)

11 березня, 16:00 – ПРЕМ’ЄРА! «МИШОЛОВКА. ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ», детектив на 2 дії за п’єсою Агати Крісті.

Театр  ім. Лесі Українки у Кам'янському запрошує на прем’єру детективу «Мишоловка» - ФОТО

Дія відбувається в засніженому приватному пансіоні, де через непогоду застрягли семеро його мешканців.  Раптом у пансіон заявляється поліцейський сержант і повідомляє, що тут має статися злочин. Хтось із тих, хто перебуває в пансіоні – майбутня жертва, а хтось – убивця… Страх поселяється в готелі… Неприязнь, підозри, ненависть змінюють постояльців, та їхніх господарів! Минуле повертається, породжуючи серію таємничих убивств.

 12 березня, 11:00 – «БІЛОСНІЖКА ТА СІМ ГНОМІВ», музична казка за мотивами творів братів Грімм.

Театр  ім. Лесі Українки у Кам'янському запрошує на прем’єру детективу «Мишоловка» - ФОТО

Чарівна історія про добру Білосніжку, лиху Королеву, веселих Гномів та прекрасного Принца завжди захоплює. А вистава про Білосніжку готує для глядачів багато сюрпризів. Дітки дізнаються імена гномів, познайомляться з Кактусом і Ромашкою, знову переконаються, що дружба, любов і доброта завжди перемагають.