Мер Кам’янського привітав жінок зі святом

Мер Кам’янського привітав жінок зі святом

З 8 Березня кам’янчанок привітав міський голова Андрій Білоусов.

«Дорогі кам’янчанки!

Від імені всіх чоловіків вітаю вас зі святом весни, краси та любові – 8 Березня!

Українські жінки – чарівні, неповторні, мужні, незламні, найкращі в усьому світі. Ви – даруєте життя, захищаєте своєю молитвою, приділяєте увагу і турботу.

У ці скрутні часи українки роблять надможливе: зі зброєю в руках боронять країну від окупантів, рятують поранених, приймають пологи під час ракетних обстрілів та допомагають нужденним, займаються волонтерством, доставляють гуманітарну допомогу на фронт, евакуюють людей з місць бойових дій, надають психологічну, соціальну та іншу допомогу. У надскладних умовах, під звуки сирен в укриттях і бомбосховищах навчають дітей, займаються бізнесом, підтримуючи економіку, надихають та співчувають.

Особливі слова в цей день хочеться висловити тим жінкам, у яких ворог відібрав найрідніших людей – синів, батьків, чоловіків, братів, – матерям, донькам, дружинам, сестрам загиблих Героїв. Немає тих слів, які б могли втамувати ваш біль. Кожна з вас є взірцем мужності та неймовірної сили духу.

Дорогі жінки! Вами пишається весь світ! Прийміть найщиріші вітання зі святом! Нехай ця весна буде переможною для нашої країни, а ваші життя будуть сповнені лише щасливих миттєвостей!», – написав мер.