Кам’янське подовжує співпрацю с Європейським Інвестиційним банком

Кам’янське подовжує співпрацю с Європейським Інвестиційним банком

Завдяки співпраці з Європейським Інвестиційним банком у Кам’янському підходить до завершення реконструкція двох навчальних закладів, та планується реконструкція двох міських лікарень. Саме ці питання обговорювались на конференції з представниками консультативної групи з питань глобальних операцій ЄІБ, що проходила в м. Люксембург, у якій онлайн взяв участь мер Андрій Білоусов.

Як повідомив міський голова, в рамках Надзвичайної кредитної програми по відновленню України, яка фінансується ЄІБ, у місті реалізуються два субпроєкти з реконструкції навчальних закладів – Гімназія №11 та колегіум №16. В цьому році роботи планується завершити.

На зустрічі з представниками консультативної групи з питань глобальних операцій Європейського Інвестиційного Банку також були присутні Президент ЄІБ Вернер Хойєр, Віцепрезидент Тереза Червінська, депутати Європейського парламенту, Віцепрем’єр-міністр з відновлення України Олександр Курбаков та міський голова Миргорода Сергій Соломаха.

ЄІБ. Кам'янське. Міський голова Андрій Білоусов

“Подякував за суттєву допомогу, яку надають нам наші міжнародні партнери, а також обговорили питання подальшої взаємодії.

Зокрема, плануємо реалізувати соціально значущі проєкти для нашого міста та всього Кам’янського району – реконструкцію двох міських лікарень № 8 та № 9 загальною вартістю – 9,2 мільйона євро», – зазначив Андрій Білоусов.