У Кам’янському вчора ввечері двоє людей постраждали внаслідок ДТП

У Кам’янському вчора ввечері двоє людей постраждали внаслідок ДТП

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталася на вулиці Фіалкова Заводського району міста Кам’янське, до Служби порятунку «101» надійшло 27-го березня о 18:18. Водій автомобіля «ВАЗ 2103» не впорався з керуванням та скоїв наїзд на бетонну огорожу. Внаслідок ДТП постраждав водій та пасажир транспортного засобу.

Як повідомили у пресслужбі ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, за викликом було направлено рятувальників міста Кам’янське у складі одного чергового відділення.

По прибуттю до місця події рятувальники, попередньо, встановили, що водій легкового автомобіля «ВАЗ 2103» не впорався з керуванням та скоїв наїзд на бетонну огорожу.

У Кам’янському вчора ввечері двоє людей постраждали внаслідок ДТП - ФОТО

Внаслідок ДТП постраждав водій та пасажир транспортного засобу. На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу постраждалих було вилучено з автомобіля. Працівникам екстреної медичної допомоги пасажира легковика госпіталізовано до лікувального закладу, водій від госпіталізації відмовився.

Співробітниками Служби порятунку здійснено чергування на місці події.

До робіт було залучено 6 осіб особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Представники поліції проводять слідчі дії щодо встановлення обставин ДТП.

У Кам’янському вчора ввечері двоє людей постраждали внаслідок ДТП - ФОТОУ Кам’янському вчора ввечері двоє людей постраждали внаслідок ДТП - ФОТО