Вночі російські окупанти атакували Дніпропетровщину дронами, спричинивши сильну пожежу

Вночі російські окупанти атакували Дніпропетровщину дронами, спричинивши сильну пожежу

В ніч на вівторок, 28 березня, вороги атакували Дніпропетровщину дронами, два з яких знищили наші військові, один поцілив у підприємство у Дніпрі. Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. У Кам’янському, за інформацією мера Андрія Білоусова, надзвичайних подій не зафіксовано.

За словами Лисака, два безпілотники військові з повітряного командування “Схід” цієї ночі знищили. Ще один – поцілив по приватному підприємству у Дніпрі. Там сталася сильна пожежа. Вогонь охопив 4 тис. кв. метрів. Кілька годин наші рятувальники приборкували полум’я. Загоряння вже загасили. Минулося без постраждалих.

Вночі російські окупанти атакували Дніпропетровщину дронами, спричинивши сильну пожежу - ФОТО

Нагадаємо, що вчора, 27 березня, вдень, за повідомленням голови ОВА, російська армія атакувала Нікопольсьокий район. Обстріляла з БПЛА сам Нiкополь та Марганецьку громаду. По останнiй вдарила дроном-камікадзе. Постраждав 51-рiчний чоловік. Його госпіталізували у стані середньої тяжкості. Пошкоджень зазнали освітній заклад, приватний будинок та авто.

Саме Нікопольський район Дніпропетровщини вчора відвідав Президент Володимир Зеленський, перебуваючі з візитом на Дніпроперовщині.