В Кам’янському рятувальники ліквідували наслідки смертельної ДТП

В Кам’янському рятувальники ліквідували наслідки смертельної ДТП

Внаслідок зіткнення вантажівки «Scania» з автомобілем «Москвич», що трапилась на мостовому переході через р. Дніпро в Кам’янському 30-го березня о 16:31, загинув чоловік та постраждала жінка.Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області.

Як йдеться у повідомленні, за викликом про ДТП було направлено місцевих надзвичайників.По прибуттю за вказаною адресою рятувальники встановили, що внаслідок зіткнення вантажівки «Scania» з автомобілем «Москвич», в салоні пошкодженого легковика затисло пасажирку та водія, який загинув.

За допомогою гідравлічного інструменту, фахівці ДСНС деблокували з конструкцій понівеченого автомобіля постраждалу жінку, 1947 року народження, яку передали співробітникам екстреної медичної допомоги, а також тіло загиблого чоловіка.

До ліквідації наслідків події залучено 5 осіб особового складу та 1 одиницю техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

В Кам’янському рятувальники ліквідували наслідки смертельної ДТП - ФОТОВ Кам’янському рятувальники ліквідували наслідки смертельної ДТП - ФОТО