Надзвичайники закликають мешканців Кам’янського району берегти екосистеми від вогню

Надзвичайники закликають мешканців Кам’янського району берегти екосистеми від вогню

Профілактичну роботу щодо запобігання виникненню пожеж у природних екосистемах, пожежної безпеки при перебуванні у лісопаркових зонах, лісових масивах, сільгоспугіддях та інших екосистемах району провели фахівці ДСНС Кам’янського району напередодні вихідних.

Як йдеться у повідомленні пресслужби ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області, під час бесід, рятувальники нагадали мешканцям про необхідність дотримання правил.

Надзвичайники наголосили, що ні в якому разі не потрібно кидати недопалки та сірники в суху рослинність, а також не можна спалювати сміття та рослинні залишки у житловому секторі, бо через просту необачність може статися велика пожежа, а у випадку умисного підпалу, враховуючи введений воєнний стан на території України, за це ще можна й сісти за ґрати.

Вогнеборці нагадали громадянам, що у випадку, якщо стали свідком пожежі в екосистемі, потрібно негайно зателефонувати до Служби порятунку за номером «101» для виклику пожежно-рятувальних підрозділів.

На згадку про зустріч із рятувальниками, слухачам роздавали тематичні листівки з основними правилами поводження на відкритій місцевості та поблизу лісових масивів.

Надзвичайники закликають мешканців Кам’янського району берегти екосистеми від вогню - ФОТОНадзвичайники закликають мешканців Кам’янського району берегти екосистеми від вогню - ФОТОНадзвичайники закликають мешканців Кам’янського району берегти екосистеми від вогню - ФОТОНадзвичайники закликають мешканців Кам’янського району берегти екосистеми від вогню - ФОТОНадзвичайники закликають мешканців Кам’янського району берегти екосистеми від вогню - ФОТОНадзвичайники закликають мешканців Кам’янського району берегти екосистеми від вогню - ФОТО