Демонтований пост екомоніторингу в Кам’янському буде відновлено

Демонтований пост екомоніторингу в Кам’янському буде відновлено

Автор: Валентин Фіголь.

Демонтований при будівельних роботах пост екологічного моніторингу на бульварі Будівельників в лівобережній частині Кам’янського буде відновлено коштом забудовника, кажуть посадовці.

Про те, що будівля посту екологічного моніторингу в районі активного будівництва на бульварі Будівельників стоїть відчинена та порожня, повідомив вранці, 12 квітня, екоактивіст Євген Колішевський, виконавчий директор громадської організації «Голос природи».

Судячи з фото, невідомі вкрали двері будівлі. Всередині будівля була порожня.

Пости моніторингу довкілля перебувають на балансі КП «Екосервіс», розповів Юрій Лисяк, заступник директора департаменту екології Кам’янської міськради.

Директор КП «Екосервіс» Михайло Скриннік повідомив, що двері будівлі було зламано ще 11 квітня. А вранці 12 квітня будівлі взагалі вже не було: невідомі розламали її та вивезли уламки геть.

Як виявилось будівлю було знесено робітниками, які ведуть будівництво в цьому районі. Забудовник, за словами М. Скринніка, визнав свою помилку та пообіцяв відновити будівлю посту.

Невідомі розграбували пост екомоніторингу в Кам’янському - ФОТО

Пост був недіючий, обладнання всередині не мало бути, пояснив М. Скриннік. Однак сама будівля – комунальне майно, тому він написав заяву в поліцію з приводу розграбування будівлі посту екомоніторингу.