Афіша театру ім. Лесі Українки на 4-7 травня

Афіша театру ім. Лесі Українки на 4-7 травня

Які вистави на цьому тижні пропонує подивитись своїм глядачам Академічний музично-драматичний театр ім. Лесі Українки в Кам’янському, повідомили у пресслужбі театру.

4 травня, 18:00, Основна сцена – театральна провокація (18+) «ХТО Я Є?» за п’єсою Славомира Мрожека «Емігранти».

Афіша театру ім. Лесі Українки на 4-7 травня - ФОТО

Двоє чоловіків, дві долі, два характери, дві протилежності. Вони з різних поколінь та просто – з різних світів! Але є дещо, що їх єднає – вони обидва емігранти в чужій країні. Сміх і сльози, товариство та зрада, туга за батьківщиною та мрії про краще життя, іронія та щирість – все в цій азартній суперечці, у фіналі якої немає і не може бути переможця.

5 травня, 18:00, Основна сцена – детектив «МИШОЛОВКА.ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ» за п’єсою Агати Крісті.

Афіша театру ім. Лесі Українки на 4-7 травня - ФОТО

У детективів Агати Крісті якась особлива атмосфера – поєднання комфорту, затишку, упорядкованості й спокою з тривожними вібраціями й очікуванням катастрофи. За сюжетом цієї вистави Скотленд-Ярд розшукує вбивцю місис Моріон Лайон. Хто і чому скоїв цей жорстокий злочин? Хто стане наступною жертвою вбивці? Приходьте до театру  та дізнайтесь страшну таємницю невідомого вбивці.

6 травня, 16:00, Камерна зала Нової сцени – комедія «ОБЕРЕЖНО, ЖІНКИ!» за п’єсою А. Курейчика.

Афіша театру ім. Лесі Українки на 4-7 травня - ФОТО

Французький художник Серж Дюбуа одночасно зустрічається з трьома різними жінками. І звичайно для нього дуже важливо, щоб — мила наївна студентка Лулу, вульгарна барменша Жаклін і витончена аристократка Марісабель — не дізналися про існування одна одної. Та як не намагався Серж зберегти свою маленьку таємницю, все одно завдяки випадку всі три жінки зустрілися у нього в майстерні.

7 травня, 11:00, Нова сцена – дивна історія чарівної країни «ЛЕГЕНДА НАРНІЇ» за мотивами повісті К.С. Льюїса «Лев, Чаклунка та платяна шафа» з циклу «Хроніки Нарнії».

Афіша театру ім. Лесі Українки на 4-7 травня - ФОТО

Під час Другої світової війни у будинку старого професора, Пітер, Сьюзен, Люсі й Едмунд граються там в хованки. Сховавшись в старій шафі Люсі, а потім і інші діти потрапляють в чарівну країну Нарнію, де звірі й птахи говорять і мислять подібно людям, а в лісах живуть гноми та велетні, фавни та кентаври й де раніше завжди панували любов і доброта.

Отримати довідки та замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30