Дніпропетровщину знов атакували ворожі безпілотники

Дніпропетровщину знов атакували ворожі безпілотники

В ніч на суботу, 6 травня, війська агресора спрямували на Дніпропетровщину «Шахеди», уламки збитих нашими військовими безпілотників впали у Синельниківському районі. Про це повідомив у Telegram голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. У Кам’янському, за інформацією мера Андрія Білоусова, надзвичайних подій не зафіксовано.

За словами Сергія Лисака, військові з повітряного командування “Схід” приземлили всі п’ять “Шахеди”(п’ятий вже зранку), що вороги спрямували на область. Уламки збитих мопедів впали у Синельниківському районі. Там вибиті вікна у п’яти приватних будинках. Понівечені дві господарські споруди та лінія електропередач. Люди неушкоджені.

Цілила російська армія і по Марганецькій громаді Нікопольського району. Випустила півтора десятка снарядів з “Граду”. Минулося без постраждалих. Наслідки атаки з’ясовуються.

Вчора, 5 травня, російська армія знову обстрілювала Нікопольщину. Ворог атакував район з безпілотників, важкої артилерії та «Граду». Під удар потрапили Марганецька та Червоногригорівська громади й Нікополь.

Люди не постраждали. Пошкоджені приватний будинок та господарська споруда.