Ранкова погоня в центрі Кам’янського, випробування нового асфальту та руйнування старого на мосту через Дніпро

Ранкова погоня в центрі Кам’янського, випробування нового асфальту та руйнування старого на мосту через Дніпро

Автор: Валентин Фіголь

Ранкова погоня

Погоня поліцейських за легковим автомобілем відбулась сьогодні вранці, близько 6 години, в центральній частині Кам’янського.

Поліцейський патруль помітив авто, яке їхало з розбитою передньою частиною, розповіла деталі Олена Тімченко, прес-офіцер Кам’янського міськвідділу поліції. Поліцейські спробували зупинити машину, але водій не відреагував на законну вимогу зупинитись, а став тікати. Втікачеві вдалось відірватись від погоні, але вже за півгодини порожнє авто марки «Ауді» було знайдене біля приватного будинку в Дніпровському районі. Власниця будинку сказала, що не знає, звідки взялося авто.

Викраденою машина не значиться, в ДТП не потрапляла. Зареєстрована в Харківській області. Хто був за кермом – невідомо. Проводиться перевірка.

 

Випробування  на мосту

Укладання асфальтового полотна на половині моста через Дніпро між річковим портом і Зеленим островом завершено. Асфальт з полімерною армуючою сіткою застигає. Робітники фарбують огорожу мосту, «наводять красу» на місці робіт.

Тимчасом дехто з водіїв випробує свіжопокладений асфальт на міцність, нехтуючи безпекою дорожнього руху. Часом водії, що «заблукали» на свіжо відремонтованій дорозі , потрапляють в поле зору поліцейських, які проводять на мосту профілактичні заходи. Є протоколи на порушників, розповіла Олена Тімченко.

Поки на одній половині дороги через міст укладається новий асфальт, на другій продовжує розлазитись старий. Шматки покриття дороги відриваються, полотно репається під навантаженням транспорту. Нагадаємо,на тому тижні підрядник говорив, що не знає, чи буде продовжено ремонт дорожнього покриття мосту.