Для преси: все буде добре, будуть і газ, і тепло!

Для преси: все буде добре, будуть і газ, і тепло!

Зміни до бюджету Кам’янського розглядатиме міськрада. Підготовка до жовтневої сесії міської ради Кам’янського обговорювалась сьогодні на ранковій оперативній нараді в міськвиконкомі.

Автор: Валентин Фіголь

Сесія, запланована на 4 жовтня, розглядатиме зміни до міського бюджету 2019 року. Постійні комісії міської ради почнуть розгляд порядку денного з наступного понеділка, зазначив Олександр Залевський, секретар міської ради.

На наступному тижні також очікується чергове засідання виконавчого комітету міськради, де буде затверджено порядок денний сесії. «Готуйте документи ретельно та своєчасно, щоб було поменше додаткових питань!» – закликала до дисципліни керівників підрозділів виконавчої влади Тетяна Завгородня, керуюча справами міськвиконкому.

Серед питань майбутньої сесії одне з найважливіших – де взяти грошей на погашення боргів теплопостачальних підприємств перед тепло- та енерговиробниками. Керівництву департаменту ЖКГ перший заступник міського голови Олександр Чернишов доручив переглянути й уточнити суми, які мають бути виділені з міського бюджету на борги старих тепло постачальників та на закупівлю газу для нових підприємств теплокомуненерго.

«Для преси: все буде добре, будуть і газ, і тепло!» – звернувся до місцевих ЗМІ О. Чернишов.