Замість Іванченка у складі міської ради Кам’янського новий депутат (доповнено)

Замість Іванченка у складі міської ради Кам’янського новий депутат (доповнено)

Місце відкликаного за народною ініціативою депутата міськради Андрія Іванченко зайняла новий депутат. Про заміну в складі міської ради Кам’янського стало відомо перед початком сесії 24 грудня.

Автор: Валентин Фіголь.

Як доповів Анатолій Московчук, голова територіальної виборчої комісії, депутата Іванченко відкликано за народною ініціативою. Ініціативу виборців підтримала політична рада партії «Народний контроль», від якої депутата й обирали.

Марина Саранча отримала посвідчення депутата

Замість відкликаного депутата до складу ради увійшла Марина Саранча – наступний за списком «Народного контролю» кандидат. Вона отримала депутатського мандата разом з побажаннями плідної праці в раді.

Екс-депутат Іванченко не був присутній на сесії міськради. Депутат на своєму авто потрапив в ДТП вранці – цю інформацію підтвердила поліція. Пан Іванченко не постраждав, але оформлення пригоди відволікло його.

Аварія, за попередньою інформацією, трапилась близько 9 години ранку неподалік від міськради, перед перехрестям проспекту Шевченко з вулицею Москворецькою, за кілька десятків метрів до світлофора. Як розповів А. Іванченко, другий автомобіль – «Деу ланос», черкнув його машину ззаду. Пошкодження були незначні, але пану Іванченко в той момент здалося, що другий водій спровокував зіткнення. Тому він вирішив викликати поліцію. Врешті, поки приїхала поліція, водії порозумілись і відмовились від  взаємних претензій щодо ДТП.