Спортклуб «Прометей» в Кам’янському хоче заробляти на послугах харчування та рекламі

Спортклуб «Прометей» в Кам’янському хоче заробляти на послугах харчування та рекламі

Дозволити надавати послуги громадського харчування та реклами просить адміністрація комунального СК «Прометей» в депутатів міської ради.

Автор: Валентин Фіголь.

Зміни до відомостей про Комунальний заклад «Спортивний комбінат «Прометей» Кам’янської міської ради будуть винесені на розгляд сесії міської ради 28 лютого.

Адміністрація КЗ «СК «Прометей» КМР звернулась до міського самоврядування з проханням: доповнити види економічної діяльності комунального закладу Кам’янської міської ради «Спортивний комбінат «Прометей». Окрім спортивних та фізкультурних, спорткомбінат бажає надавати такі послуги:

–  організація виносної та виїзної торгівлі;

– надання послуг в галузі громадського харчування;

– надання послуг при перевезенні пасажирів і вантажів автомобільним транспортом загального користування та спеціальним транспортом.

«Вони хочуть заробляти більше грошей для підприємства», – пояснив бажання адміністрації «Прометею» Дмитро Щербатов, заступник міського голови Кам’янського з питань майна та землі.

Мова про те, щоб організувати виносну торгівлю продуктам харчування під час проведення спортивно-масових заходів, прокоментував ці наміри посадовець. На підприємстві існує заклад громадського харчування, і треба, щоб він працював.

До того ж, будівлі спорткомбінату можна було б завішати рекламними площинами і теж заробляти на цьому, додав Д. Щербатов.

Володимир Логвін, директор СК “Прометей”

Сьогодні можливості адміністрації заробляти гроші для підприємства обмежені Статутом, в якому є лише традиційні для спортивного комплексу види економічної діяльності – надання платних послуг з фізкультури та спорту. Навіть оренду приміщень чи території (спорткомбінат займає 12 гектарів землі) – лише через фонд комунального майна, пояснив Володимир Логвін, директор КСК «Прометей».

Володимир Дубінський палко вболіває на матчі волейболісток в СК “Прометей”

Наприклад, торік «Прометей» заробив на оренді приміщень 1,2 мільйон гривень. З них по 100 тисяч гривень на місяць платили приватні баскетбольний та волейбольний клуби, власником яких називають відомого бізнесмена Володимира Дубінського. «Оренду платять всі!» – наголосив В. Логвін. У спорткомбіната є договір оренди з Дубінським, додав директор.