Корисні дистанційні сервіси пропонують споживачам Кам’янського газо- та електропостачальники

Корисні дистанційні сервіси пропонують споживачам Кам’янського газо- та електропостачальники

Карантин змушує постачальників та споживачів шукати шляхів одне до одного в заочному режимі.

Автор: Валентин Фиголь.

Експрес-реєстрація від  АТ «Дніпропетровськгаз»

Щоб споживачі газу могли перечекати період карантину вдома, в АТ «Дніпропетровськгаз» екстрено розробили експрес-реєстрацію на сайті 104.ua. Щоб скористатися онлайн-сервісами, тепер достатньо подзвонити з мобільного телефону до контакт-центру АТ «Дніпропетровськгаз» (тел. 067 00 90 104) і ваш Особистий кабінет буде створений автоматично.

Для автоматичної реєстрації Особистого кабінету на сайті 104.ua достатньо зателефонувати з мобільного телефону до контакт-центру АТ «Дніпропетровськгаз» і назвати номер Вашого особового рахунку. Після цього Особистий кабінет буде створений автоматично. Логін і пароль для входу надійде смс-повідомленням.

Щоб зайти в Особистий кабінет на сайті 104.ua, натисність на посилання, що надійшло в смс-повідомленні. Після знайдіть на екрані кнопку «Вхід» та введіть логін і пароль, що вказані в смс.

За одним номером телефону в експрес-реєстрації можна зареєструвати тільки один особовий рахунок.

В Особистому кабінеті Ви зможете:

– Гарантовано передати показання лічильника;

– Безпечно та просто сплатити за газ і його доставку;

– Першими завантажити рахунки;

– Відстежувати власне споживання та витрати.

Нині перевагами єдиного онлайн-сервісу 104.ua вже користуються понад 256 тисяч споживачів АТ «Дніпропетровськгаз».

Дистанційний облік – юрособам

Як під час карантину передавати покази лічильників юридичним особам? Розповідає ДТЕК Дніпровські електромережі.

Передати «Звіт про покази засобів обліку за розрахунковий місяць» юридичним особам сьогодні можна за допомогою (актуально для клієнтів, що напряму сплачують за розподіл електроенергії оператору системи розподілу):

  1. «Особистого кабінету» для юридичних осіб ( https://okenergy.com.ua/sign-up/entity –  для жителів м. Кам’янське, Верхньодніпровського, Царичанського, Петропавлівського, Петриківського, Васильківського, Межівського, Синельниківського, Покровського і Магдалинівського районів);

 https://lk.dtek-dnem.com.ua/company – для жителів Дніпра та  інших районів.

Якщо Особистий кабінет у клієнта відсутній, то спеціалісти компанії допоможуть його створити дистанційно. Слід лише звернутися на електронну пошту [email protected].

 2.      Офіційної сторінки компанії у Facebook або електронної пошти dnoe-

[email protected]. У клієнта приймуть надіслану кольорову скан-копію або фото Звіту з мокрою печаткою та підписом. Його опрацюють та надішлють у відповідь підписані з боку компанії рахунок та акти.

Про результати обробки документів співробітники повідомлять клієнтів електронною поштою і відправлять скан-копії документів. По завершенню карантину документи в паперовому вигляді можна буде отримати за місцем подачі або поштою – відповідно до побажань клієнта.

Якщо клієнт не надав звіт за період, співробітники забезпечать розрахунок по середньому споживанню, виходячи із затвердженого Кодексом комерційного обліку механізму, і доставлять документи поштою.