У Кам’янському відбувся відкритий турнір з кікбоксингу «ІСКА»

У Кам’янському відбувся відкритий турнір з кікбоксингу «ІСКА»

30 січня відбувся відкритий турнір Кам’янського з кікбоксингу «ІСКА», присвячений 20-річчю спортивно-патріотичного клубу «ЗЕВС». Турнір пройшов за організаційної підтримки заступника міського голови Костянтина Сауся, управління молоді та спорту міської ради, Комунального закладу «Спорт для всіх» та громадської організації «Федерація кікбоксингу України «ІСКА».

На церемонії відкриття начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк нагородив видатних тренерів і талановитих спортсменів клубу бойових мистецтв «ЗЕВС», а також вручив пам’ятний ювілейний кубок Заслуженому тренеру України, президенту обласної Федерації кікбоксингу Олександру Панібудьласка.

За нагороди у жорсткій та безкомпромісній боротьбі змагалися бійці віком від 2004 до 2015 р.н. Переможці та призери змагань були нагороджені грамотами і медалями, абсолютні чемпіони – ще й кубками.

Абсолютними чемпіонами змагань стали: Валентин Клінов, Валерія Павлюк, Захар Агафонов, Володимир Приходько, Ігнат Пузанов, Іван Панібудьласка, Деніс Малий, Максим Курилін, Костянтин Шеремет, Даніїл Курочка, Єлизавета Стогній.

Наприкінці урочистої церемонії нагородження на спортсменів чекав сюрприз. Під бурхливі оплески чемпіон світу Валентин Клінов, який також прийняв участь у турнірі та продемонстрував високий клас вніс в бійцівський зал великий торт з написом «ЗЕВС 20 років».