Молодь Кам’янського може отримати премії від Кабміну

Молодь Кам’янського може отримати премії від Кабміну

Молодь Дніпропетровщини може отримати премії від Кабінету Міністрів України. Матеріальне заохочення – за досягнення у розбудові країни та розвиток молодіжних ініціативЗаявки приймають до 1 березня. Про це повідомили в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Щороку Кабінет Міністрів присуджує премії молодим українцям 14-35 років за їхні досягнення та ініціативи. Розмір заохочення – 50 тис грн. Цьогоріч  визначать до 20 переможців,  сказали в управлінні молоді і спорту Дніпропетровської ОДА. – Висувати кандидатів можуть органи місцевого самоврядування, громадські об’єднання та благодійні організації, місцеві ЗМІ».

Комітет з присудження премії оцінюватиме кількість реалізованих проєктів, рівень залучення молоді до заходів, соціальний результат ініціатив.

Серед пріоритетних напрямків – впровадження творчих ідей у веденні бізнесу, створення нових робочих місць, популяризація здорового способу життя, захист дитинства. А ще – боротьба з корупцією, розвиток волонтерського руху, допомога ветеранам АТО/ООС, правозахисна діяльність.

Документи слід відправити за адресою: 01601, м. Київ, вул. Еспланадна 42, каб. 313а.

Деталі – на сайті та за телефоном (044) 284-30-26.