У Кам’янському правоохоронці затримали крадіїв з магазинів та офісів

У Кам’янському правоохоронці затримали крадіїв з магазинів та офісів

Двоє зловмисників підозрюються у трьох фактах крадіжок з приміщень, повідомляють у Кам’янському відділі поліції. 

З листопада 2020 року до поліції почали надходити заяви про крадіжки із магазинів та офісних приміщень. Поліцейські встановили, що вночі невідомі пошкоджували ролети та двері, після чого проникали до торгівельних закладів та офісів. З приміщень викрадали все цінне майно – автозапчастини, комп’ютерну техніку, будівельні інструменти, а також харчові продукти, тютюнові та алкогольні напої.

21 лютого близько 2:30 в одному з магазинів міста спрацювала охоронна сигналізація. Прибувши на виклик, співробітники охоронної фірми «Алабай» затримали зловмисника та утримували його до приїзду поліцейських. Особу чоловіка встановили – ним виявився 34-річний раніше судимий місцевий житель.

В ході подальших оперативних заходів поліцейські встановили другого злодія,  причетного до серії крадіжок по місту – 33-річного раніше судимого місцевого жителя.

Поліцейські Кам’янського РУП за участю бійців полку поліції особливого призначення ГУНП за місцем мешкання фігурантів провели санкціоновані судом обшуки. В результаті були виявлені та вилучені речові докази, які доводять їх причетність до скоєних злочинів.

За погодженням з місцевою прокуратурою чоловікам повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка)  Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.