Представників ЛГБТ спільнот запрошують підписати контракт з ЗСУ

Представників ЛГБТ спільнот запрошують підписати контракт з ЗСУ

Представників ЛГБТ+, військових, фахівців, а також дружніх до ЛГБТ спільнот людей, запрошують підписати контракт із однією з мотопіхотних частин ЗСУ. Про це йдеться на сторінці організації «Військові ЛГБТ та наші союзники Ukrainian LGBT Soldiers and our Allies» у Facebook.

«Ваша особистість, як і підрозділ, лишатимуться в таємниці. Після бойового злагодження підрозділ виконуватиме завдання безпосередньо на лінії зіткнення. Завдання потребуватимуть професійних навичок та інтелектуальних здібностей – перш ніж приступити до служби кожен боєць пройде співбесіду з командиром, згодом – відповідний вишкіл та отримає державну сертифікацію», – йдеться у запрошенні.

Повідомляється, що частина штату вже відібрана, але ще є вакантні місця, а головними критеріями стануть здібності майбутніх бійців, бажання розвиватись, та повага до побратимів і посестер та до Присяги.

«Ми не планували афішувати набір і думали обмежитися своєю мережею, та у зв’язку із нахабною поведінкою тилових опонентів рівності прав людини, радикальних організацій, що маніпулюють темою участі у війні своїх окремих учасників, нападають на громадян, заперечують рівність їхніх прав та свобод, – а значить ставлять під загрозу демократію в Україні – ми вирішили вкотре заявити відкрито про свою присутність на фронті та показати, що українська армія – армія вільних людей, що стоїть на захисті Конституції, демократії, та волі кожного громадянина проти тиранії та російської окупації.

І навіть така невелика соціальна група, як ЛГБТ спільнот, яку часто дискримінують у цивільному житті, бореться пліч-о-пліч з іншими громадянами країни за наше спільне вільне майбутнє. Нас від природи чисельно небагато, та ми ефективні фахівці і такі ж вірні нашій країні та нашому народові доньки та сини», – зазначають організатори.