У Кам’янському поліція вилучила наркотики, контрафактні цигарки та алкоголь

У Кам’янському поліція вилучила наркотики, контрафактні цигарки та алкоголь

За підсумками першого дня із незаконного обігу  вилучено 50 мл опію ацетильованого, 400 г марихуани, майже  5 тис. пачок контрафактних цигарок та 270 літрів алкогольних напоїв, повідомили у Кам’янському районному управлінні поліції.  

В ході обшуку у Південному районі Кам’янського  у 39-річного чоловіка вилучили 50 мл речовини бурого кольору, схожої на опій ацетильований.

Під час обшуку у Заводському районі у 40-річної місцевої жительки правоохоронці вилучили 400 г подрібненої речовини рослинного походження, схожої на марихуану.

Все вилучене направили на експертне дослідження. За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту)  Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Також під час відпрацювання поліцейські Кам’янського РУП перевірили  38 торгівельних об’єктів. В деяких з них поліцейські виявили тютюнові вироби та алкогольні напої, які реалізовувалися без ліцензії та відповідних документів. Загалом поліцейські вилучили майже 5 тис. пачок цигарок та 270 л алкогольних напоїв. На порушників складено 7 адміністративних протоколів за  ст. 156 (порушення правил торгівлі пивом, алкогольними, слабоалкогольними напоями і  тютюновими виробами) та 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення.