На Дніпропетровщині чоловік до смерті побив пенсіонера

На Дніпропетровщині чоловік до смерті побив пенсіонера

Поліцейські затримали чоловіка, який до смерті побив 63-річного жителя Павлоградського району. Під час конфлікту 44-річний підозрюваний завдав місцевому жителю численні тілесні ушкодження. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні, повідомляють у Нацполіції.

Злочин стався 5 квітня близько 13:30 в одному із селищ Павлоградського району. Поліцейські встановили, що між 63-річним потерпілим та зловмисником стався конфлікт, в ході якого нападник завдав  чоловіку численні побої, після чого втік з місця події. Побитого госпіталізували до медичного закладу, однак наступного дня від отриманих травм він помер.

Поліцейські відділу реагування патрульної поліції спільно з дільничним офіцером поліції впродовж години встановили та затримали нападника. Ним виявився 44-річний місцевий мешканець. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому вручено повідомлення про підозру та вирішується питання про обрання запобіжного заходу.

Слідчим за узгодженням з окружною прокуратурою розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. Слідство триває.