Музеї Дніпропетровщини запрошують на «космічні» програми

Музеї Дніпропетровщини запрошують на «космічні» програми

Музеї Дніпропетровщини запрошують на тематичні програми. До Дня космонавтики підготували майстер-класи й екскурсії. Про це повідомили в управлінні культури, туризму, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА

«Сьогодні відзначаємо 60 років від дня першого польоту людини у Космос. До цієї дати музеї області підготували тематичні зустрічі. Протягом тижня можна відвідати цікаві майстер-класи та екскурсії. Зокрема, насичена та цікава програма – у дніпровському Музеї дитинства та «Машинах часу», – сказали в управлінні. 

У технічному музеї Дніпра «Машини часу» відкрили космічну лабораторію. Вона «працюватиме» до 18 квітня. У суботу та неділю юні відвідувачі зможуть відчути себе конструкторами та створити власну ракету.

До 20 квітня до музею можна надсилати фото своїх космічних виробів. Серед них оберуть три найкращі ракети. Для переможців – подарунки. Деталі – тут.

Музей дитинства у Дніпрі підготував пізнавальні тематичні екскурсії. У Планетарії мешканці області можуть пройти курс космічного туриста.