Поліцейські Кам’янського вилучили у трьох містян наркотики та зброю

Поліцейські Кам’янського вилучили у трьох містян наркотики та зброю

Пістолет, нарізну рушницю, тротилову шашку, електродетонатор, боєприпаси, арбалет, психотропні речовини та прекурсори виявили правоохоронці за місцем мешкання чоловіків, повідомляють у Кам’янському районному управлінні поліції.

19 та 20 квітня поліцейські Кам’янського РУП провели три санкціоновані судом обшуки.  Під час одного з них оперативники Кам’янського за участю бійців полку поліції особливого призначення, у квартирі 33-річного раніше судимого чоловікавилучили сліп-пакети з наркотиками, зброю – тротилову шашку, електродетонатор, пістолет «Ме 38 Magnum», нарізну рушницю «ТОЗ – 8М», арбалет з натяжною тятивою та різнокаліберні патрони.

Також в Південному районі Кам’янського у 38-річного раніше судимого місцевого жителя поліцейські відділення № 2 (Південний) вилучили 100 мл рідини коричневого кольору, зовні схожу на опій ацетильований.

Під час третього обшуку поліцейські відділення № 5 (Жовті Води) у 36-річного містянина вилучили 15 мл рідини коричневого кольору, схожу на опій ацетильований та прекурсори для виготовлення наркотичного засобу.

Все вилучене направлене на проведення відповідних експертиз.

Обшуки проводились в рамках кримінальних проваджень відкритих за ст. 309  (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.