У Дніпрі гастролери пограбували пенсіонера

У Дніпрі гастролери пограбували пенсіонера

Під приводом продажу електроінструментів злодії зайшли до квартири 71-річного місцевого жителя, побили його та заволоділи грошима, повідомили у Нацполіції.

Затримані зустріли пенсіонера на вулиці та запропонували придбати електроінструменти. Потерпілий погодився та разом з «продавцями» пішов до квартири за грошима. Коли він дістав гроші, щоб розрахуватися за товар, гості стали бити його по голові та забрали готівку у сумі 700 євро, 280 доларів та близько 2,5 тисяч гривень.

21 квітня працівники кримінальної поліції Дніпровського районного управління поліції затримали двох підозрюваних – 41-річного громадянина іншої держави та 27- річного мешканця Харківської області. Поліцейські розшукали орендований автомобіль, на якому зловмисники пересувалися по місту, та вилучили викрадені у дідуся гроші.

22 квітня слідчі за погодженням з прокуратурою повідомили чоловікам про підозру за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Зловмисників затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Максимальна санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до шести років. Триває слідство.