На Дніпропетровщині обікрали чоловіка

На Дніпропетровщині обікрали чоловіка

У Нікопольському районі поліцейські встановили двох чоловіків, які обікрали односельця. Підібравши ключ зловмисники проникли в середину гаражу, після чого  заволоділи двома велосипедами, бензопилою, газонокосилкою, дреллю та іншими інструментами потерпілого. Про це повідомили в Нацполіції.

21 квітня  до поліції звернувся власник викраденого майна. Чоловік повідомив, що  невідомі особи вночі проникли в його гараж і викрали майно.

Проведеними  заходами правоохоронці встановили двох осіб причетних до злочину. Ними виявилися 25- та 26-річні місцеві мешканці.  Наразі викрадене майно частково вилучили та передали  власникам.

23 квітня слідчим за погодженням  із прокуратурою зловмисникам повідомили про підозру  у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Наразі поліцейські перевіряють чоловіків на причетність  до вчинення аналогічних злочинів на території району.  Досудове розслідування триває.