У Карнаухівці міняють трубопровід

У Карнаухівці міняють трубопровід

Як повідомили в КП «Кам’янський водоканал» ДОР» бригада прцівників прокладає 250 метрів пластикової ПВХ труби Ду63 замість стальної водопровідної по вулиці Шевченка в сел.Карнаухівка.
«Дана дільниця мережі водопроводу достатньо зношена, останнім часом, саме тут відбувалося багато поривів. Вулиця Шевченка має крутий підйом, що при даній ситуації ускладнює рух транспорту та людей, вода, під час аварій, тече і підмиває центральну дорогу та схил, на якому розташовані домоволодіння»,– зазначив генеральний директор КП «Кам’янський водоканал» ДОР» Антон Полюлях.
Під час виникнення чергової аварійної ситуації на вул.Шевченка, керівництвом підприємства було вирішено провести заміну застарілої труби на нову.
«Оновлення ділянки водопроводу в Карнаухівці здійснюється силами підприємства. Водопровід на цій ділянці був прокладений ще у 70-х роках. З урахуванням прохань людей, прийнято рішення щодо проведення робіт на аварійній ділянці водопроводу» – зазначив начальник дільниці з експлуатації мереж водопроводу Ігор Лавриненко.
Завершити роботи, з подальшим підключенням абонентів приватного сектора, планується найближчим часом.