У Кам’янському після реконструкції відкрили дитячий садок «Соняшник»

У Кам’янському після реконструкції відкрили дитячий садок «Соняшник»

9 липня на лівобережжі Кам’янського відбулося відкриття дитячого садка «Соняшник», який працює на базі Ліцею НІТ №2.

Педагогів, дітей та батьків привітав мер міста Андрій Білоусов.

«Я вітаю вас з цією чудовою подією. Це не перший об’єкт, який ми відкриваємо в місті, і далеко не останній. На найближчий період у нас запланована повна реконструкція великої кількості об’єктів як в сфері освіти, так і охорони здоров’я. Наше завдання – створювати комфортні умови, щоб діти могли вчитися в сучасних і теплих будівлях», – сказав Андрій Білоусов.

Крім того, мер подякував усім, хто брав участь в процесі реконструкції, а також корпорації «НЕФКО» за виділений грант у розмірі 13 мільйонів гривень. Фактично – це гроші, які місту не потрібно буде повертати.

Дитячий садок працює з 1996 року і розрахований на 110 місць, 6 груп, але фактично його відвідувало більше дітей. У процесі реконструкції будівлю повністю модернізували, виконали утеплення фасаду, відремонтували покрівлю та частину внутрішніх приміщень, встановили металопластикові вікна, закупили нові меблі, упорядкували прилеглу територію, облаштували бетонну дорогу по периметру садка. Завдяки виконаній реконструкції дитячий садок зможе відкрити дві додаткові групи для ще 40 дітей. Роботи виконувалися за грантові кошти фінансової корпорації «НЕФКО» і за кошти місцевого бюджету.

«Ми дуже вдячні за відродження нашої будівлі, яка стала сучасним і красивим закладом. Щиро вдячні міському голові за всі ті позитивні зміни, які ми бачимо. Дякуємо Андрію Леонідовичу за повагу і увагу до вчителів, за турботу про дітей, молодь та старших людей», – сказала директор Ліцею НІТ №2 Людмила Сбоєва.

У Кам'янському після реконструкції відкрили дитячий садок «Соняшник» - ФОТО У Кам'янському після реконструкції відкрили дитячий садок «Соняшник» - ФОТО