У Кам’янському районі затримали чоловіка, причетного до викрадення авто і наркозлочинів

У Кам’янському районі затримали чоловіка, причетного до викрадення авто і наркозлочинів

Під час обшуку за місцем мешкання 35-річного чоловіка поліцейські виявили запчастини від викраденого автомобіля «ВАЗ», насадження конопель й сухий канабіс, повідомляють в Нацполіції.

12 липня до поліції звернувся місцевий мешканець та повідомив про злам гаражних воріт та викрадення автомобіля «ВАЗ».

В ході розшукових заходів поліцейські сектору кримінальної поліції відділення поліції № 5 Кам’янського РУП встановили, що до злочину може бути причетний 35-річний місцевий мешканець. Спільно з працівником прокуратури за місцем його мешкання відбувся обшук, в ході якого з’ясувалося, що фігурант вже розібрав автомобіль на запчастини. В ході слідчих заходів у нього з  гаража вилучили номерні знаки, автомобільні сидіння, фари та деталі. Також чоловік зберігав пакунок з наркотичною речовиною, схожою на канабіс, а поблизу будинку висадив рослини конопель. Наркотичні речовини вилучені та направлені на експертизу.

За даними фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом). Також вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень за ч. 1 ст. 310 та ст. 309 Кримінального кодексу України.