У Кам’янському чоловік розгулював по місту з пістолетом

У Кам’янському чоловік розгулював по місту з пістолетом

Як повідомили в поліції Кам’янського, 16 серпня до поліції надійшло повідомлення про те, що по проспекту Ювілейному чоловік чіпляється до громадян.

При  поверхневому огляді у 32-річного порушника був виявлений предмет схожий на пістолет та набої. Чоловік пояснив, що даний пістолет стартовий, перероблений під стрільбу патронами із гумовою кулею та шротом.

Знайшли зброю ще в одного кам’янчанина. Під час проведення санкціонованого обшуку на території приватного  домоволодіння раніше судимого 34-річного чоловіка, в одній із кімнат, правоохоронці вилучили 120 різнокаліберних патронів до нарізної вогнепальної зброї армійських зразків.

17 серпня за погодженням з Кам’янською окружною прокуратурою чоловіку повідомлено про підозру у скоєні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України.

Також знайшли зброю і в мешканця Вільногірськса. 17 серпня в ході проведення слідчих дій за місцем мешкання у  39-річного місцевого жителя, правоохоронці виявили та вилучили пістолет марки «Маузер» та набої.

Все вилучене направлене на експертизу. Відомості по даним фактам внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами). Триває досудове розслідування