Безпорадна бабуся в Кам’янському, ймовірно, стала жертвою злочину

Безпорадна бабуся в Кам’янському, ймовірно, стала жертвою злочину

Безпорадна самотня бабуся, яку минулого тижня рятували сусіди та соцпрацівники, ймовірно, стала жертвою злочину. Десь зникли паспорт та ідентифікаційний код жінки, є інформація, що вона вже не власниця квартири, в якій мешкала.

Автор: Валентин Фіголь.

Про самотню безпорадну стару жінку, яка лишилась сама в помешканні і не мала сили вийти надвір, «Пильний погляд» розповідав минулого тижня. 84-річна Олександра Гарькава не мала сили встати з ліжка, родичів у неї нема, і сусіди взялися допомогти. Повідомили в департамент соціальної політики Кам’янського, і фахівці департаменту організували госпіталізацію старенької до лікарні №4, де працює відділення «хоспіс» – якраз для пацієнтів, які в міру прогресування хвороби поступово втрачають можливість самообслуговування та потребують сторонньої допомоги.

Безпомічну самотню бабусю врятували сусіди та соцпрацівники в Кам’янському - ФОТО

Історія самотньої жінки отримала несподіване продовження, коли виникло питання – що з нею робити далі. Соцпрацівники та поліція не змогли знайти паспорта та ідентифікаційного коду жінки. Також, як виявилось, жінка не є власницею квартири, в якій мешкає.

Сусіди підозрюють, що пані Олександра могла стати жертвою якоїсь махінації, в результаті чого втратила нерухомість. Жінка давно жила самотою, а останнім часом поводилась неадекватно: то ховалась в квартирі, то серед ночі сновигала під’їздом, грюкала в двері до сусідів. «Якось нещодавно вона кричала, щоб ми їй повернули те, що вкрали, – розповідають сусіди. – А ми не розуміли, про що вона каже».

Тепер сусіди хочуть заявити до поліції про можливий злочин. Тимчасом соціальні працівники спробують відновити документи О. Гарькавої.