Про будівництво, вакцинацію та економічний форум розповіли у ДніпроОДА

Про будівництво, вакцинацію та економічний форум розповіли у ДніпроОДА

Про зроблені понад 1 мільйон 961 тисячу щеплень, про будівництво нових автомагістралей та економічний форум розповів заступник голови ДніпроОДА Максим Беспальчук.

 «Ситуація з COVID-19 в регіоні все ще складна. Тільки за добу на Дніпропетровщині – майже тисяча нових випадків. Тому ще раз закликаю мешканців області вакцинуватися. Це єдиний спосіб вберегтися від важкого перебігу хвороби. Більшість пацієнтів стаціонарів не імунізовані», – сказав Максим Беспальчук.

За його словами, більш ніж 824 тисячі мешканців регіону завершили курс вакцинації. Імунізуватися можна у будь-якому з понад 30 центрів центрів та 217 амбулаторних пунктів.

«За програмою Президента України Володимира Зеленського «Велике будівництво» в області «з нуля» зводять три нові дороги.   Дві з них – об’їзні автошляхи Дніпра. Ще один масштабний дорожній проєкт – будівництво траси на Київ», – розповів Максим Беспальчук.

Стартували роботи з будівництва Північного обходу міста. Дорога буде довжиною понад 6,5 км та матиме чотири смуги. Майже готова Південна об’їзна. Магістраль довжиною 7 км з’єднає запорізьку трасу з Південним мостом.

«Дніпропетровщина готова до зимової негоди. За потреби на дороги можуть вийти 740 снігоприбиральних машин. На складах – 130 тисяч тонн матеріалів для боротьби з ожеледицею», – сказав заступник голови Дніпропетровської ОДА.

18-19 листопада у Дніпрі проходитиме міжнародний економічний форум DEF-2021. Він збере більш ніж 100 спікерів з України, ЄС, Туреччини, США, Канади. Відбудеться більш ніж 30 дискусій, круглих столів, конференцій, семінарів та лекцій.