Теплопостачання будинків по Аношкіна в Кам’янському відновлене (оновлено)

Теплопостачання будинків по Аношкіна в Кам’янському відновлене (оновлено)

Теплопостачання будинків 103, 115 та 117 по проспекту Аношкіна в Кам’янському довелося підключати від іншої тепломагістралі. Проблема зогнилої тепломагістралі по вулиці Золотаревського набула масштабу: латати її визнали недоцільним.

Автор: Валентин Фіголь.

Про те, що черговий порив тепломагістралі під вулицею А. Золотаревського залишив без опалення кілька 9-поверхівок по проспекту Аношкіна, «Пильний погляд» розповідав на початку тижня. Тоді комунальники прогнозували полагодити репнуту трубу протягом доби.

Але труба виявилась ще більш зношеною, ніж сподівались аварійники Тепломереж.

Теплопостачання будинків по Аношкіна в Кам’янському: проблема набуває масштабу - ФОТО
Стара труба тепломагістралі геть зовсім зносилася і ремонтувати її зараз виявилося недоцільно.

На полудень 17 листопада аварійники на місці повідомили, що труба, якій десь 60 років, так зогнила, що нема сенсу намагатись її далі латати. Тож є намір перекрити подання теплоносія в районі міського моргу і тягнути теплопостачання групи житлових будинків в районі СК «Прометей» від іншої магістралі, яка проходить під проспектом Аношкіна.

Скільки на цей маневр буде потрібно часу – робітники не бралися прогнозувати, але обіцяли зробити усе якнайшвидше. Вже по обіді репнуту трубу тепломагістралі заглушили. Роботи по відновленню теплопостачання у багатоповерхівки на Аношкіна не припинялися.

Ввечері 17 листопада теплопостачання будинків відновили. Теплоносій поданий з нормативними температурою та тиском, зауважив Д. Губський. Лишилось відрегулювати рух теплоносія по внутрішньобудинковим комунікаціям.

В будинку 103 по пр. Аношкіна, наголосив директор департаменту ЖКГ Кам’янського, з 150 квартир приблизно 80 – з централізованим опаленням…