ТОП-5 новорічних фільмів для всієї родини

ТОП-5 новорічних фільмів для всієї родини

Новорічні та різдвяні свята якнайкраще підходять для того, щоб провести їх зі своїми рідними, переглядаючи веселі та добрі фільми.

Наводимо вам перелік фільмів, що надихають на святкування та піднімають настрій.

«Диво на 34-й вулиці» (1994 р.)

Цей фільм – рімейк однойменної різдвяної комедії 1947 року, включений до «Реєстру найбільш значущих картин США». Головна героїня – 6-річна С’юзан – живе з мамою та не вірить в те, що Санта Клаус – чарівник. Але, незважаючи на це, вона все одно написала список бажань на Різдво, де мріє отримати новий будинок, батька та маленького брата.

«Грінч – викрадач Різдва» (2000 р.)

Це історія про мешканця вигаданого міста Ктоград – зеленої та волохатої істоти на ім’я Грінч, який ненавидить Різдво. Свята нагадують йому про самотність та про те, що він ізгой. Тому одного разу Грінч вирішив зіпсувати усім свято та вкрасти всі подарунки.

«Чарлі та шоколадна фабрика» (2005 р.)

Чарлі Бакет – хлопчик, який щасливо, однак дуже бідно живе у великій родині в старому будинку. Напередодні Різдва він виграє «Золотий квиток» – перепустку на бажану шоколадну фабрику Віллі Вонкі. Разом з ним на фабрику вирушать ще чотири дитини – всі вони, як йдеться в квитках, отримають довічний запас шоколаду після екскурсії, а один щасливчик стане навіть володарем особливого призу.

«Лускунчик та чотири королівства» (2018 р.)

Події фільму-казки засновані на відомій історії, втім, ця розповідь декілька з іншого боку. В Різдвяні свята Клара готується разом з іншими отримати подарунки. Завдяки грі з протягнутими нитками, вона опиняється в іншому світі, і послідовно відвідує три королівства. Там дівчинці доведеться зустрітися з дивовижними персонажами, що зроблять її пригоди незабутніми. Однак щастя та безтурботність не можуть тривати вічно. Попереду у героїні ще одна країна, де все зовсім по-іншому.

«Хлопчик на ім’я Різдво» (2021 р.)

Тітонька Рут навідується до своїх улюблених племінників, які нещодавно втратили матір, а їх батька терміново викликали на роботу. Жінка розповідає дітям історію про хлопчика Ніколаса, який вирушає на північ, щоб знайти свого тата Джоела, який поїхав на пошуки чарівного ельфійського села. На думку жінки, саме Ніколас, який потоваришував з упертим оленем та вірною мишкою, подарував людям перше свято.