Кам’янський міський голова відвідав лікарні та пункт прийому допомоги

Кам’янський міський голова відвідав лікарні та пункт прийому допомоги

2 березня міський голова Кам’янського Андрій Білоусов здійснив перевірку бомбосховищ та укриттів на території міської лікарні №7 та лікарні швидкої медичної допомоги. Керівники лікарень відзвітували про підготовку захисних споруд та їх оснащення речами першої необхідності.

Окрім того, міський голова заїхав в один з пунктів прийому допомоги, який розгорнули в приміщенні ЦНАПу по проспекту В. Стуса,10/12.

«З початком воєнного стану тисячі мешканців міста розпочали активно  надавати допомогу армії та батальйону територіальної оборони. Ми відкрили у Кам’янському чотири пукти прийому допомоги, куди люди приносять речі першої необхідності, продукти харчування, ліки, теплі речі та багато іншого. У цей скрутний час українці об’єдналися, як ніколи раніше. Дякую всім, хто надає підтримку нашим військовим, переселенцям і місту», – сказав Андрій Білоусов.

Пункти прийому допомоги для батальйону Кам’янського району територіальної оборони розташовано за адресами:

  • вул. 9 Травня, 5-А, Комунальний заклад «Спеціальна школа «Гармонія», телефон для довідок: 067 326 08 55
  • просп. В.Стуса, 10/12, Центр надання адміністративних послуг, телефон для довідок: 067 719 90 81
  • проспект Перемоги, 45, Дніпровський відділ надання соціальних послуг громадянам похилого віку, особам з інвалідністю та дітям з інвалідністю КЗ «Центр надання соціальних послуг» КМР, телефон для довідок: 067 844 59 45
  • будівля Терцентру Південного району за адресою: проспект Менделєєва, 21а  тел для довідок: 097 699-76-91