Ситуація в Кам’янському та області

Ситуація в Кам’янському та області

Міський голова Андрій Білоусов відзвітував щодо поточної ситуації в місті:
“Шановні Кам‘янчани. Ситуація в місті стабільна, були виклики повітряної тривоги, але небезпека минула . Правоохоронні органи забезпечують порядок в місті. Внештатних ситуацій не зафіксовано. Бережіть один одного, дякую за підтримку. Разом до перемоги!”.
Також стабільна ситуація і по всій області. Про це повідомив голова Дніпропетровськї обласної ради Микола Лукашук:
“Рівно місяць минув, як армія окупантів за 3 дні захоплює столицю України. За цей місяць рф втратила більше 15 тисяч особового складу, сотні танків та іншої техніки, понад півтори тисячі броньованих бойових машин. Російська армія – виснажена й деморалізована. Наше військо – незламне й вмотивоване.
Сьогодні я хочу вкотре подякувати кожному, хто стоїть на захисті держави вдень та вночі. Збройні сили України, територіальна оборона, Нацгвардія, поліція, рятувальники, медики, волонтери. Просто небайдужі українці, які шиють, в‘яжуть, плетуть, готують, пакують, доправляють, вивозять людей з окупованих територій. Всі ви – герої. Шана і низький уклін!
Дніпропетровщина, в нас все під контролем. Ніч минула спокійно. Ми готові до оборони, тримаємо тил, допомагаємо державі. І так буде до самої Перемоги.
Слава Україні! Слава ЗСУ!”