У Кам’янському затримали наркозбувачів

У Кам’янському затримали наркозбувачів

У Кам’янському правоохоронці викрили наркозбувачів та ліквідували Telegram-канал з продажу психотропів. Організували наркобізнес 34-річний чоловік та 28-річна жінка. Через мережу Інтернет, а також шляхом «закладок», вони розповсюджували наркотичні та психотропні речовини, повідомляють у Нацполіції.

25 березня за місцем мешкання зловмисників у Кам’янському поліцейські провели ряд обшуків. В ході слідчих заходів вони вилучили 12 сліп-пакетів з метамфетаміном, два мобільні телефони, електронні ваги, два сліп-пакети з психотропною речовиною «PVP», два згортки з канабісом та пристрій для куріння канабісу.

За цінами «чорного» ринку вартість вилучених речовин складає близько 25 тисяч гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Також, 27 березня у Кривому Розі правоохоронці управління боротьби із наркозлочинністю Дніпропетровщини затримали двох підозрілих чоловіків. Ними виявилися 22-, та 28-річні місцеві жителі. Під час обшуку у них виявили та вилучили сліп-пакети із канабісом.

За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркозасобів складає близько 8 тисяч гривень.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

 

В обох випадках вилучені речові докази направлено на проведення експертизи. За результатами дослідження зловмисниками буде повідомлено про підозру. Триває слідство.