У Кам’янському працює “Соціальна їдальня”

У Кам’янському працює “Соціальна їдальня”

З перших днів війни Кам‘янське об‘єдналося заради спільної перемоги! Працівники бюджетної сфери, молодь, освітяни, лікарі, спортсмени, бізнесмени, волонтери та всі небайдужі щодня плідно працюють, наближаючи перемогу України!

5 травня міський голова Андрій Білоусов відвідав 21 школу, на базі якої за ініціативи ГО «Молодіжна організація починаючих лідерів» успішно реалізується проект «Соціальна їдальня». Волонтери надають продукти, а міська влада і освітяни надали приміщення та залучили кухарів для приготування їжі.

“В умовах війни сотні вимушених переселенців та соціально незахищені верстви населення щодня  харчуються в шкільних їдальнях. Проект буде поширюватись.
Щиро дякую всім кам‘янчанам, які допомагають звичайним людям, нашим Збройним силам та захисникам! Разом до перемоги!”, – зазначив Білоусов.

У Кам'янському працює "Соціальна їдальня" - ФОТО У Кам'янському працює "Соціальна їдальня" - ФОТО У Кам'янському працює "Соціальна їдальня" - ФОТО У Кам'янському працює "Соціальна їдальня" - ФОТО