Український фонд соціальних інвестицій продовжує реалізацію проектів у Кам’янському

Український фонд соціальних інвестицій продовжує реалізацію проектів у Кам’янському

Зараз у Кам’янському проживають більше 15 тисяч внутрішньо переміщених осіб. Забезпечення усіх громадян якісним і повноцінним медичним обслуговуванням – одне з щоденних завдань системи охорони здоров’я міста.

Як повідомили в департаменті економічного розвитку міської ради, завдяки Українському фонду соціальних інвестицій в місті продовжується впровадження субпроекту «Покращення умов надання первинної медичної допомоги у амбулаторії ЗПСМ № 5 ЦПМСД № 1 м. Кам’янське, Дніпропетровської області/KfW» у межах проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури – поліпшення первинної сільської медицини (УФСІ VII)».

В рамках проєкту проводиться заміна та монтаж дверних блоків, капітальний ремонт підлоги, стелі, комплексний ремонт стін у приміщеннях, заміна обладнання системи вентиляції, системи водопроводу та каналізації та ін.

Також, у рамках даної ініціативи, амбулаторія отримала медичне обладнання (засоби індивідуального захисту, цифровий стетоскоп, 12-канальний кардіограф, дефібрилятор, монітор пацієнта, коагулометр 4-канальний, центрифугу та ін.) на загальну суму більше 500,0 тис.грн.

Даний субпроект впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку KFW.

Український фонд соціальних інвестицій продовжує реалізацію проектів у Кам’янському - ФОТО