Медики Кам’янського врятували дворічну дівчинку, яка впала у вигрібну яму

Медики Кам’янського врятували дворічну дівчинку, яка впала у вигрібну яму

Жахлива пригода сталася в одному із сіл Петриківського району: маленька дівчинка впала у вигрібну яму, а батьки навіть цього і не помітили, бо були зайняті з компанією гостей. 

Про це розповіла завідуюча міською станцією екстреної медичної допомоги Лариса Биданцева.

“У той час, коли наші воїни захищають Україну від клятого ворога, у деяких людей свято не закінчується. Жахливий випадок: в одному із сіл Петриківського району, поки батьки з компанією «вечеряли», дитиночка 2-х років упала у вигрібну яму. Коли дівчинку дістали, ніхто не зміг сказати, скільки вона там пробула”, – зазначила Биданцева.

За її словами, дівчинка була без свідомості з поверхневим диханням. Виклик медикам надійшов о 20:05. Рятувати дитину поїхала бригада Лівобережної підстанції Кам’янського під керівництвом Радія Шевченка у складі лікаря Івана Приходько, медсестри Ірини Гранатової і водія Антона Свірчевського. О 20:14 вони прибули на виклик.

“Після огляду і обстеження почали надавати екстрену допомогу. Дитину у вкрай важкому стані госпіталізовано до реанімації обласної дитячої клінічної лікарні міста Дніпро. Дякуємо медикам за їх майстерність і професіоналізм, за те, що дали дитині шанс на життя. Хочу звернутись, якщо почують: люди, схаменіться, зупиніться, ви і без війни вбиваєте своїх дітей”, – зазначила Биданцева.