На Донеччині, захищаючи Україну, загинув кам’янчанин

На Донеччині, захищаючи Україну, загинув кам’янчанин

26 червня на Донеччині, захищаючи Україну від посягань російських загарбників, отримавши поранення не сумісне з життям загинув сержант Малофєєв Олександр Вікторович.

Від імені територіальної громади Кам’янський міський голова Андрій Білоусов, Кам’янська міська рада та її виконавчий комітет висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким загиблого захисника, поділяючи тяжкий біль утрати.

Олександр Малофєєв народився 17 жовтня 1975 року. Закінчив Бердянський педагогічний університет в 2019 р. Працював тренером-вихователем у ГО спортивний клуб Кіокушин-кан карате-до “Бусін-кан” на базі СЗШ №5. Майстер Кіокушин-кан карате-до, чорний пояс 1 дан. Входив до складу керівництва ГО СККК “Бусін-кан”, займав посаду секретаря. Був учасником АТО/ООС. Від початку повномасштабної війни став на захист Держави від російських загарбників. У нього залишилися дружина, син, донька, сестра.

Доземний уклін воїну-захиснику!
Вічна пам’ять і слава Герою!

Прощання з Героєм відбудеться 1 липня о 9:20 за адресою: вулиця Нікопольська,30.
Панахида пройде о 10:00 в Козацькій церкві Пресвятої Покрови ПЦУ (вул.С.Слісаренка, 34), поховають воїна об 11:00 на Алеї Героїв військового кладовища на Соцмісті.

(без названия) - ФОТО