На сеанси групової арттерапії запрошує дітей Центр молодіжних ініціатив Кам’янського

На сеанси групової арттерапії запрошує дітей Центр молодіжних ініціатив Кам’янського

Автор: Валентин Фіголь.

Центр молодіжних ініціатив Кам’янського запрошує дітей мешканців та гостей міста на серію арттерапевтичних заходів «Єднання заради дії».

Серію арттерапевтичних заходів для дітей Центр молодіжних ініціатив проводить на своїй базі за адресою проспект Свободи, 2/1 (будівля колишньої Заводської районної адміністрації). Кількість учасників на кожному заході: 20 осіб (не менше 50% з-поміж ВПО).

Детальна інформація про події.

Драматерапія – 16 серпня, 16-18 години. Заняття із використанням засобів театрального та кіномистецтва. Використання не реальних, а вигаданих ситуацій. Такі заняття є певним моделюванням взаємовідносин дитини з навколишнім світом та можливістю у комфортній, невимушеній обставі подумати та сказати про важливі проблеми в житті.

Вік учасників – 12-18 років

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/qi5Jsk4LQoLPJVey9

Скульптуротерапія – 17 серпня, 14-15 години. Заняття спрямовані на вивільнення переживань дитини, надаючи їм певної форми. Виріб виступає ідеальним посередником в комунікації учасника з власними переживаннями, а також в усвідомленні ним власної проблеми, допомагає формувати навички управління власним часом та діями, навички творчості та креативного мислення.

Вік учасників – 6-11 років

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/uPg13HMUV74zkhyJ7

Скульптуротерапія для дітей 12-18 років – 18 серпня, 14-15 години. Створення об’ємних художніх форм та виробів допомагає торкатися емоційного та соціального життя людини та дають прямий доступ до несвідомого. Учасники розвинуть емоційний інтелект, навчаться долати травматичний досвід та усвідомлювати власні емоційні стани.

Посилання на реєстрацію: https://forms.gle/Xn3oxCkX1V48TkE66