Надання послуг у сфері реєстрації місця проживання відновлено

Надання послуг у сфері реєстрації місця проживання відновлено

В  Кам’янському відновлено надання послуг з реєстрації (декларування) та зняття з реєстрації місця проживання. Тепер  з цих питань знову можна звернутись до ЦНАПу того району, до якого відноситься адреса реєстрації.

Перелік документів, необхідних для зняття чи реєстрації місця проживання, майже не змінився. Для зняття з реєстрації повнолітньої особи достатньо її заяви, паспорта та документа про військовий облік для чоловіків від 18 до 60 років. Для реєстрації місця проживання потрібна заява, паспорт, документи, які підтверджують право на проживання в житлі (договір купівлі-продажу, договір дарування, свідоцтво про спадщину, ордер тощо). Крім того, потрібна згода власника/співвласників житла. До переліку обов’язкових документів додався реєстраційний номер облікової картки платника податків (ідентифікаційний код). За реєстрацію/зняття з реєстрації місця проживання оплачується адміністративний збір у сумі 37, 22 грн.

Адреси ЦНАПів у районах міста:

  • Заводський район – пр. Василя Стуса, 10/12
  • Дніпровський район – пр. Перемоги, 63
  • Південний район – вул. Затишна, 3.

Для реєстрації (декларування) та зняття з реєстрації місця проживання можна звертатися за графіком: понеділок, вівторок та четвер з 08:00 до 16:00, без перерв; середа та п’ятниця з 08:00 до 13:00. У разі повітряної тривоги адміністратори та відвідувачі переміщуються в укриття.

Телефон call-центру ЦНАП: 0677199090.

Надання послуг у сфері реєстрації місця проживання відновлено - ФОТО