З 3 грудня в Кам’янському не вмикатимуть зовнішнє освітлення

З 3 грудня в Кам’янському не вмикатимуть зовнішнє освітлення

Відсьогодні в Кам’янському ввечері на вулицю краще виходити з власним ліхтарем, бо зовнішнє освітлення вмикати не планується у зв’язку зі збільшення дефіциту електроенергії. Про це повідомив у Telegram міський голова Кам’янського Андрій Білоусов.

“Згідно з листом від ДТЕК”Дніпровські електромережі”, у зв’язку зі збільшенням дефіциту електроенергії, від сьогодні зовнішнє освітлення в місті вмикатись не буде, до стабілізації енергосистеми”, – зазначив мер.

Нагадаємо, що декілька днів тому Андрій Білоусов інформував мешканців, які скаржилися на те, що в місті начебто замість того, щоб заощаджувати, вмикають зовнішнє освітлення.
“Для всіх, хто пропонує заощадити та вимкнути зовнішнє освітлення міста, яке працює 2,5 години на добу (з 16:30 до 19:00), пояснюю, що зовнішнє освітлення споживає незначний відсоток від загального обсягу споживання електроенергії містом і такий крок ніяк не вплине на загальну ситуацію та не скоротить час стабілізаційних відключень населенню. Також важливо і людей з роботи додому відвезти в безпечних умовах. Разом з тим, якщо ситуація буде погіршуватися, ми приймемо рішення по відключенню зовнішнього освітлення”, – коментував ситуацію міський голова.