Надзвичайники провели профілактичну роботу з населенням Кам’янського району

Надзвичайники провели профілактичну роботу з населенням Кам’янського району

Профілактичну роботу серед населення Кам’янського району провели 6-го квітня рятувальники, де надавали поради щодо правильного користування альтернативними джерелами опалення та світла, повідомила пресслужба ГУ ДСНС в Дніпропетровській області.

У нашому сьогоденні громадяни часто використовують за потреби в повсякденному житті генератори, газові пальники та інші альтернативні джерела освітлення та опалення, які окрім поліпшення умов проживання також несуть з собою і небезпеку.

Тому, під час заходу надзвичайники розповіли, що використовувати генератор необхідно лише на відкритому повітрі, якомога далі від житлових приміщень, захистивши його від вологи.

Закликали не встановлювати туристичні пальники поблизу розігрітих поверхонь і під прямими променями сонця. А свічками користуватися з розумом, встановлювати їх трохи далі від проходів, де може бути протяг, горючі матеріали й тим паче легкозаймисті речовини, не дозволяти гратися з ними дітям.

Також для більшої кількості охоплення населення співробітники ДСНС розмістили корисну інформацію у місцях масового перебування людей.

Надзвичайники провели профілактичну роботу з населенням Кам'янського району - ФОТОНадзвичайники провели профілактичну роботу з населенням Кам'янського району - ФОТОНадзвичайники провели профілактичну роботу з населенням Кам'янського району - ФОТОНадзвичайники провели профілактичну роботу з населенням Кам'янського району - ФОТО