Команда паверліфтерів з Кам’янського виборола 33 медалі на чемпіонаті України у Львові

Команда паверліфтерів з Кам’янського виборола 33 медалі на чемпіонаті України у Львові

Автор: Віктор Куленко.

Потужну колекцію медалей привезли кам’янські спортсмени з чемпіонату України з класичного паверліфтингу, що тривав у Львові майже два тижні.

Кам’янське на цих змаганнях було представлено великою кількістю паверліфтерів, які тренуються на базі спортивних клубів “Power” і “Тандем”. Вихованці тренерів В.Малікова, Г.Степанченко, І.Марея, О.Степанченко та О.Мєха завоювали 33 медалі різного ґатунку.

Блискучими виступами відзначились Тетяна Музиченко, Домініка Атаєва, Віра Попруга, Ульяна Самборська, Єгор Віблий, Микита Марей.

Чемпіонськими кроками до п’єдесталу пошани добирався майстер спорту України Артем Некритий, який виступав серед чоловіків. В його активі чотири золоті медалі.

Шість нагород найвищої проби в скарбничку команди поклали ветерани, які виступали в різних вікових категоріях – Олександр Степанченко, Дмитро Рудницький, Марія Довгай, Світлана Жадан, Ірина Величко та Алла Бєлан.

За підсумками всіх змагань буде сформовано склад збірної України, яка представить українську школу паверліфтингу на чемпіонатах Європи та світу.

Спортсмени виразили вдячність за допомогу та підтримку меру Кам’янського Андрію Білоусову, управлінню молоді та спорту міськради та ГО«Бджола».

Команда паверліфтерів з Кам'янського виборола 33 медалі на чемпіонаті України у Львові - ФОТОКоманда паверліфтерів з Кам'янського виборола 33 медалі на чемпіонаті України у Львові - ФОТОКоманда паверліфтерів з Кам'янського виборола 33 медалі на чемпіонаті України у Львові - ФОТО