В Кам’янському злочинна група, куди входив місцевий правоохоронець, заробляла на збуті метамфетаміну 2 млн грн на місяць

В Кам’янському злочинна група, куди входив місцевий правоохоронець, заробляла на збуті метамфетаміну 2 млн грн на місяць

В Кам’янському злочинна група з п’яти учасників, серед яких був правоохоронець, щомісяця заробляла понад два мільйони гривень, продаючи наркотики у місті, повідомила пресслужба Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, учасники групи, серед яких був правоохоронець, налагодили канал постачання та збут метамфетаміну на території м. Кам’янське.

Закуповували психотропну речовину гуртовими партіями. Продаж здійснювали за попередньою домовленістю з клієнтами «із рук в руки». Оплату за «товар» приймали на банківські карти та готівкою.

Щомісячна така незаконна діяльність приносила їм понад 2 млн грн прибутку.

Під час проведення 17 санкціонованих обшуків за місцями проживання та автомобілях фігурантів вилучено психотропну речовину, банківські карти, мобільні телефони, флеш-накопичувачі, комп’ютерну техніку, чорнові записи та грошові кошти у сумі майже 100 тис. грн.

За процесуального керівництва Дніпропетровської обласної прокуратури повідомлено про підозру п’ятьом учасникам групи за фактом незаконного придбання, зберігання з метою збуту  психотропних речовин в особливо великих розмірах (ч.ч. 2, 3 ст. 307 КК України).

Наразі підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

В Кам'янському злочинна група, куди входив місцевий правоохоронець, заробляла на збуті метамфетаміну 2 млн грн на місяць - ФОТОВ Кам'янському злочинна група, куди входив місцевий правоохоронець, заробляла на збуті метамфетаміну 2 млн грн на місяць - ФОТОВ Кам'янському злочинна група, куди входив місцевий правоохоронець, заробляла на збуті метамфетаміну 2 млн грн на місяць - ФОТОВ Кам'янському злочинна група, куди входив місцевий правоохоронець, заробляла на збуті метамфетаміну 2 млн грн на місяць - ФОТОВ Кам'янському злочинна група, куди входив місцевий правоохоронець, заробляла на збуті метамфетаміну 2 млн грн на місяць - ФОТО