Три лікарні міста отримали допомогу від Фонду розвитку Кам’янського

Три лікарні міста отримали допомогу від Фонду розвитку Кам’янського

Значний об’єм медичної допомоги трьом медичним закладам міста передав Фонд розвитку Кам’янського за підтримки міського голови Андрія Білоусова та благодійної організації «АДРА»

За повідомленням пресслужби міськради, до фонду надійшов запит про допомогу від міських лікарень №№ 7, 9 та лікарні швидкої медичної допомоги, які потребували засоби медичного захисту – маски, халати та дезінфекційні засоби.

«Нам дуже потрібні ці халати та маски, бо кожного дня ми контактуємо з різними видами інфекцій, що є край небезпечним, тому ми дуже вдячні за таку допомогу», – розповів Дмитро Любітов, медичний директор КНП КМР «МЛШМД».

«На жаль епідемія ковіду нікуди не поділась, тому для нас ці речі дуже важливі й ми обов’язково будемо їх використовувати», – зауважила Ольга Касюра, медичний директор КНП КМР «Міська лікарня №7».

Всього медичним закладам фонд надав півтора мільйона масок, 3000 халатів та великий набір дезінфекційних засобів. Представники фонду  надалі планують збільшувати обсяги своєї діяльності, вони подякували міській владі та благодійним організаціям за постійну співпрацю.